Coșul este gol!

Termeni și Condiții

S.C. DIGITAL COMPUTER S.R.L. cu sediul in Str. Sfanta Treime Nr. 14, Sector 2, Bucuresti, este responsabila cu administrarea siteului www.digitalcomputer.ro si a magazinului Digital Computer.
Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului www.digitalcomputer.ro). Compania S.C. Digital Computer S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.
 


Drepturi de autor

 • Elementele definitorii ale firmei, gasite pe site-ul www.digitalcomputer.ro (logo, texte, elemente de grafica web si alte date) sunt proprietatea S.C. Digital Computer S.R.L. si a furnizorilor sai.
 • Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
 • Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al S.C. Digital Computer S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.
   

Informatii si Politica de Confidentialitate
 

 • S.C. Digital Computer S.R.L. pemite utilizarea siteului www.digitalcomputer.ro de catre orice cumparator / vizitator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.
 • S.C. Digital Computer S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a nu vinde, instraina sau face publice bazele de date ale siteului www.digitalcomputer.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate.
 • Datele personale, ale cumparatorilor, retinute de catre site-ul www.digitalcomputer.ro vor fi folosite strict in scopul de a intocmi actele necesare unei tranzactii, transport, studiu de marketing in cadrul S.C. Digital Computer S.R.L., trimiterii de informatii legate de oferte, promotii, preturi, site, vouchere cadou si alte informatii utile strict din cadrul S.C. Digital Computer S.R.L.
   

Limitarea obligatiilor privind produsele

 • S.C. Digital Computer S.R.L. isi asuma drepturile de administrare integrala site-ului www.digitalcomputer.ro.
 • Descrierea produselor poate fi uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor.
 • Imaginile afisate pe site au caracter informativ si pot fi usor diferite fata de produsul real.
 • Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.digitalcomputer.ro fara o notificare prealabila.
   

Limitarea obligatiilor privind serviciile

 • S.C. Digital Computer S.R.L. nu este responsabil pentru eventualele defectiuni suferite de produse in urma serviciilor de transport rapid.
 • Verificati integritatea marfii in prezenta curierului, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu GLS si Nemo Express.
   

Garantia acordata produselor

 • S.C. Digital Computer S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie de 3 pana la 12 Luni pentru produsele comercializate prin intermediul site-ului www.digitalcomputer.ro
 • Incazul constatatii unei defectiuni tehnice, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare si costurile de transport.
 • Service-ul se acorda numai in baza unei facturi sau garantii, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
 • Nu beneficiaza de service, produsele care au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte etc..), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren etc.), produsele ce au suferit deteriorari ale sistemului de operare in urma folosirii necorespunzatoare de catre utilizator (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale etc.)
   

Conditii si termene de livrare

 • Clientul este obligat ca, impreuna cu produsul trimis in service, sa furnizeze datele de contact ale acestuia (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional etc.).
 • Costurile de transport catre firma va fi suportat de catre client, iar costul de transport inapoi catre client, va fi suportat de catre firma.
 • Ne asumam resonsabilitatea de a suporta costurile de transport integral (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge la destinatie cu probleme majore si se intoarce la firma in termen de maxim 3 zile calendaristice.
 • In cazul in care costurile de transport vor fi suportate de catre firma S.C. Digital Computer S.R.L. clientul are obligatia de a trimite produsul catre firma numai prin firmele de curierat Nemo Express sau GLS.
 • In cazul in care costurile de transport vor fi suportate de catre client, acesta are dreptul de a trimite coletul prin orice firma de curierat doreste.
 • Coletele trimise prin Posta Romana nu se vor ridica, urmand ca acestea sa se intoarca la expeditor.
 • Produsele care nu respecta termenii si conditiile de intrare in service se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa achite integral costurile de transport.
 • Pentru mai multe informatii despre costurile de transport, va rugam sa accesati urmatorul link: https://www.digitalcomputer.ro/transport

   

Cel mai bun pret

Digital Computer doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune preturi! Se intampla uneori sa nu avem preturile actualizate, dar intentia celei mai bune oferte ramane.

Pe scurt, daca gasiti in alt magazin online de acelasi profil din tara un pret mai bun pentru produsul pe care doriti sa-l achizitionati, nu trebuie decat sa ne trimiteti link-ul cu produsul respectiv si noi va oferim acelasi pret si o reducere suplimentara de -5% ca apreciere pentru ca ne ajutati sa fim cei mai buni.

NOTA: Produsul indicat trebuie sa fie in stocul magazinului care afiseaza un pret mai bun decat al nostru. Magazinul respectiv trebuie sa ofere acces la stocuri pentru o verificare facila. In caz contrar, oferta nu poate fi luata in calcul.


4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.digitalcomputer.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
Compania S.C. Digital Computer S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 150 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.digitalcomputer.ro fara o notificare prealabila.


Limitarea obligatiilor pentru preturi

 • Preturile produselor comercializate pe site-ul www.digitalcomputer.ro includ TVA (19%)
 • S.C. Digital Computer S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 150 LEI si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.digitalcomputer.ro fara o notificare prealabila.
   

Conditii si termene de plata

 • Comezile se pot achita in numerar la sediul firmei, cu cardul la sediul frimei, prin ordin de plata, prin transfer bancar la sediul firmei sau ramburs la destinatie.
 • In cazul achitarii prin ordin de plata, dovada transferului bancar trebuie trimisa catre S.C. Digital Computer S.R.L. la adresa de e-mail office@digitalcomputer.ro sau prin fax, la numarul 021- 210.12.96. Livrarea produselor se se va face dupa ce plata integrala a comenzii a fost confirmata.
   

Responsabilitati privind comentariile si opiniile utilizatorilor

 • Utilizatorii care viziteaza site-ul Digital Computer au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau opinii in legatura cu produsele comercializate.
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
 • Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.
   

Obligativitatea privind Licente pentru sisteme de operare

 • Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate prin intermediul site-ului www.digitalcomputer.ro, se livreaza fara sisteme de operare, exceptie facand produsele cu sisteme de operare preinstalate.
 • Licentele refurbisher pentru sistemele de operare se pot achizitiona numai impreuna cu un calculator, laptop sau server. Acestea sunt valabile pentru un singur aparat (laptop, calculator, server) si nu se pot instraina.
 • Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.
   

Standarde ISO

 • Conform legilor in vigoare, produsele cu ecrane LCD / TFT (monitoare, all in one, touchscreen) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II.
 • Acest standard permite existenta unui maxim de 3 pixeli morti la livrare care nu se considera defect.
   

Produse Renew / Refurbished

 • Produsele Renew / Refurbisher sunt produse reambalate si repuse in vanzare de catre producator.
 • Aceste produse provin din suprastocuri, lichidari de stoc si/sau Showroom-uri.
 • Produsele Renew / Refurbished pot avea lipsa accesorii ca: cd-uri de instalare, manuale, cabluri de date si alte accesorii din pachetele standard. Compania S.C. Digital Computer S.R.L. este absolvita de orice vina privind lipsa accesoriilor deoarece produsele sunt reambalate si resigilate strict de catre producator.
   

Produse Grad B

 • Produsele Grad B sunt produse care, dupa caz, pot avea probleme ca: display zgariat, pixeli morti, pete pe display, lovituri, lipsa componente fizice, zgarieturi, indoituri, bucati sparte sau cu alte defecte de ordin fizic.
 • La toate produsele de tip Grad B defectul este detaliat in lista de specificatii, in titlul acestora si in poza (in anumite cazuri), astfel cumparatorul va fi informat despre caracteristicile produsului respectiv inainte de a il achizitiona.
 • Toate produsele de Grad B beneficiaza de garantie si service la fel ca celelalte produse cu exceptia faptului ca in garantie nu se repara defectele deja mentionate anterior comercializarii acestora.
 • Conform normelor in vigoare, compania S.C. Digital Computer S.R.L. este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in tema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul, accepta termenii si conditiile impuse.


Informatii privind Ecoptax / Taxa de reciclare mediu

       

 • Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate separat. Având în vedere prevederile OUG 195/2005 referitoare la protecția mediului și OUG 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea în vedere următoarea:  cumpărătorii au obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta separat aceste DEEE.


 • Ordinul nr. 1503/2017 publicat de Ministerul Mediului modifica si completeaza metodologia de calcul a taxelor si contributiilor la Fondul pentru mediu, introducand de la 1 ianuarie 2018 OUG 5/2015, Art 34 care defineste taxa ecopTAX®.


 • Nu se plateste ecopTAX® pentru componentele sau elementele unui echipament (componentele electrice sau electronice care fac parte din circuite electrice sau electronice, steckere, socluri, blocuri terminale, etc) ci doar asupra unui echipament complet (calculatoar, laptop, sistem AIO, UPS, imprimanta etc). Aceasta taxa reprezinta o garantie a reciclarii si insumeaza costurile de colectare, tratare si eliminare nepoluanta a echipamentelor electrice si electronice devenite deseuri. 


Mai multe informatii despre ecopTAX® pot fi gasite pe site-ul ECO-Point, organizatia non-profit care se ocupa de colectarea acestei taxe.


http://www.eco-point.ro/ce-este-ecoptax/


Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții