S.C. DIGITAL COMPUTER S.R.L. cu sediul in Str. Sfanta Treime Nr. 14, Sector 2, Bucuresti, este responsabila cu administrarea siteului www.digitalcomputer.ro si a magazinului Digital Computer.
Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului www.digitalcomputer.ro). Compania S.C. Digital Computer S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.
 


Drepturi de autor


Informatii si Politica de Confidentialitate
 


Limitarea obligatiilor privind produsele


Limitarea obligatiilor privind serviciile


Garantia acordata produselor


Conditii si termene de livrare


Cel mai bun pret

Digital Computer doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune preturi! Se intampla uneori sa nu avem preturile actualizate, dar intentia celei mai bune oferte ramane.

Pe scurt, daca gasiti in alt magazin online de acelasi profil din tara un pret mai bun pentru produsul pe care doriti sa-l achizitionati, nu trebuie decat sa ne trimiteti link-ul cu produsul respectiv si noi va oferim acelasi pret si o reducere suplimentara de -5% ca apreciere pentru ca ne ajutati sa fim cei mai buni.

NOTA: Produsul indicat trebuie sa fie in stocul magazinului care afiseaza un pret mai bun decat al nostru. Magazinul respectiv trebuie sa ofere acces la stocuri pentru o verificare facila. In caz contrar, oferta nu poate fi luata in calcul.


4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.digitalcomputer.ro includ TVA (19%), in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. 
Compania S.C. Digital Computer S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 150 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.digitalcomputer.ro fara o notificare prealabila.


Limitarea obligatiilor pentru preturi


Conditii si termene de plata


Responsabilitati privind comentariile si opiniile utilizatorilor


Obligativitatea privind Licente pentru sisteme de operare


Standarde ISO


Produse Renew / Refurbished


Produse Grad B


Informatii privind Ecoptax / Taxa de reciclare mediu

       
Mai multe informatii despre ecopTAX® pot fi gasite pe site-ul ECO-Point, organizatia non-profit care se ocupa de colectarea acestei taxe.


http://www.eco-point.ro/ce-este-ecoptax/